Webcare outsourcing

Webcare uitbesteden aan Webcare Pro

Wanneer u kiest om de webcare van uw organisatie uit te besteden aan Webcare Pro, zullen wij constant de buzz rond uw organisatie in de gaten blijven houden en daar snel en goed op reageren. Allereerst gaat het natuurlijk om uw zakelijke Facebookpagina, Twitteraccount en Google+ pagina, maar ook Whatsapp bijvoorbeeld. Wij zullen berichten beantwoorden op een manier die uw doelgroep aanspreekt en die bij uw merk past. Voordat wij de webcare van uw bedrijf gaan overnemen, verdiepen we ons eerst in uw bedrijf. Wat voor merk bent u, wat is uw corporate identity, waar bestaat uw doelgroep uit en hoe moeten we hen benaderen? Op deze zaken stemmen wij onze webcarestrategie af.

Ook wanneer er buiten uw eigen Facebookpagina, Twitteraccount etc. over u wordt gepraat, springt ons webcare team daar op in. Wij houden signalen op social media in de gaten die met uw organisatie te maken hebben. Door persoonlijke contacten met uw klanten te onderhouden komt u over als een bedrijf dat luistert naar haar klanten, in plaats van als een bedrijf dat in een ivoren toren haar eigen ding doet.

Waarom Webcare Pro?

Gespecialiseerd in webcare

Wij zijn dus geen mediabureau dat aan social media marketing doet. En wij creƫren ook geen content, maar voeren enkel dialogen met uw klanten.

Passie

Onze passie is het helpen van klanten. Dit is ook onze core business.

Uitstekende klantervaring

Wij werken met geweldige mensen die een uitstekende klantervaring willen leveren.

Zwaarste SLA

We hebben de zwaarste SLA in de branche. Wij garanderen dat wij binnen 5 minuten op inkomende berichten reageren. Zo niet, dan krijgt u van ons geld terug.

Meertalig

We werken met een internationaal team en ondersteunen: Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits.

Vele communicatiekanalen

We ondersteunen vele communicatiekanalen, van Twitter tot Whatsapp.

State of the art technologie

We werken uitsluitend met geavanceerde technologie die ons in staat stelt op een efficiƫnte manier razendsnel signalen over uw merk in de social media kanalen op te pikken.

Ruime openingstijden

Wij zijn open van 7 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts, 7 dagen per week.