Webcare Pro biedt u de mogelijkheid om te werken met dedicated webcaremedewerkers, waarbij gekwalificeerde en betrokken professionals uitsluitend voor u en uw opdracht werken. Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn gewend om in korte tijd nieuwe informatie te verwerken en zich snel nieuwe systemen eigen te maken. Daarnaast worden zij continu getraind om uw klant professioneel en servicegericht te woord te staan en alle eerstelijns vragen van uw klanten te beantwoorden.

Dedicated teams
Wij stellen het ideale team van webcaremedewerkers voor u samen om zo goed mogelijk aan uw wensen en behoeften te voldoen. De dedicated webcaremedewerkers worden uitsluitend getraind om via webcare klantvragen te beantwoorden namens uw organisatie. Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf; u kunt erop vertrouwen dat de operators weten wat er in uw organisatie speelt. Ze kennen uw bedrijf, de branche en de kennisbank waarmee de klantvragen beantwoord worden. De kennisbank kunt u op ieder moment van de dag aanpassen, zodat webcaremedewerkers uw klanten van de juiste informatie kunnen voorzien en actuele wijzigingen direct kunnen doorgeven. De expertise van de dedicated webcaremedewerkers groeit met elke vraag die ze van uw klanten beantwoorden en u bent verzekerd van een professionele klantenservice.

Effectief en professioneel klantcontact
Onze dedicated webcaremedewerkers verzorgen op een professionele wijze de dienstverlening en werken zowel voor grote als kleine organisaties. Denk aan MKB bedrijven, webwinkels en multi channel platformen. Met de inzet van onze dedicated webcaremedewerkers kunt u uw klantcontact en relatiebeheer goedkoper, effectiever en professioneler te benutten.